Hote si plafoane extractie din inox pentru bucatarii comerciale

Hote Colectare

Hote premium din inox pentru bucatarii comerciale folosite la colectarea aerului

Vezi produsele

Plafoane Extractie

Plafoane de extractie a vaporilor de ulei si fum, pentru bucatarii comerciale de mari dimensiuni.

Vezi produsele

Accesorii Optionale

Senzori, sisteme antiincendiu, UV si gestionare aer disponibile doar pentru produsele REVEN

Vezi produse

Toate hotele si plafoanele de extractie pentru bucatariile comerciale sunt realizate la comanda in Germania, 100% din inox.

Toate tehnologiile folosite sunt brevetate de catre compania REVEN, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune solutii de pe piata.

X-CYCLONE® – cel mai eficient separator de vapori din lume

Tote hotele si plafoanele de extractie marca REVEN sunt dotate cu separatoarele de vapori X-CYCLONE®.

Tehnologia X-CYCLONE® a fost dezvoltata pentru filtrarea substantelor aeropurtate, precum aerosoli, vapori lichizi, aburi si praf fin, care sunt eliberate in timpul proceselor de productie in industria alimentara.

Rezistenta la flacari in caz de incendiu

Daca aerosolii se aprind in conducta de evacuare a aerului, flacara se poate extinde in interiorul intregii cladiri si sa incendieze un intreg complex in doar cateva minute.

Pentru a preveni propagarea rapida a flacarilor, capacitatea de extinctie a filtrului X-CYCLONE® pe baza de aerosoli este testata in conformitate cu standardele nationale si internationale DIN 18869-5, DIN EN 16282-6 si UL 1046.

REVEX® – tehnologia de pulverizare automata

Sistemul REVEX® de pulverizare automata brevetat de catre compania REVEN, se foloseste pentru automatizarea procesului de curatare a suprafetelor de profil ale elementului de filtrare X-CYCLONE® pe ambele parti.

Astfel nu trebuie sa mai pierdeti timpul pentru a spala filtrele, sistemul se curata singur.

Monitorizarea si controlul automat de auto-curatare este asigurata de un controler de proces modular, liber programabil care ofera diverse optiuni de ajustare.

Printre altele, puteti seta toate valorile dorite, cum ar fi ora de incepere a ciclului de pulverizare, timpul de pulverizare, timpul de injectare a agentului de curatare, precum si timpul de clatire.

Sistem de inductie REVEN® patentat

Sistemul de inductie directioneaza aburii si fumul de la masinile de gatit catre filtrele X-CYCLONE®, pentru a avea o eficienta maxima si pentru a nu se imprastia in bucatarie.

Un alt avantaj al folosirii unui sistem de inductie este ca se reduce dramatic consumul de energie electrica, deoarece nu mai este nevoie de motoare puternice care sa traga aerul.

Sistemul de inductie patentat

In anul 2013 au fost analizate in detaliu pentru prima data fluxurile de aer reale din hotele din bucatariile comerciale, cu ajutorul sistemelor CFD.

Acest studiu s-a terminat cu un nou patent realizat de compania REVEN® pentru hotele cu inductie.

Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5