Solutii Premium de Filtrare Vapori Ulei

Cu ajutorul echipamentelor REVEN, nu aveti consumabile iar consumul de curent este cel mai mic, doar 160 w pentru 500 m3/h volum de extractie

Echipamentele Premium REVEN din aceasta categorie, se Folosesc Individual sau ca solutie Semicentralizata la Masinile Unelte CNC

Incepand de la 500 m3/h debit de aer filtrat, gama noastra de echipamente asigura pana la 80.000 m3/h si nu numai. Compania REVEN a ascultat de clienti si a integrat toate cerintele lor in cele mai performante echipamente din lume. Putem spune ca acestea nu sunt construite doar de noi, ci si de clientii nostri.

Vezi tabelul comparativ intre cele 3 echipamente

Filtrare vapori ulei si emulsie

X-CYCLONE® seria C

Seria C este cel mai performant si cel mai vandut echipament din lume pentru CNC-uri. Se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei, emulsie si alte fluide.

Volum extractie: 500 – 5.000 m3

Filtrare vapori ulei si emulsie dimensiuni reduse

X-CYCLONE® seria RJ

Seria RJ se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei si emulsie din CNC-uri. Are dimensiuni mai mici iar elementele X-CYCLONE sunt dispuse circular.

Volum extractie: 400 – 1.400 m3

Filtrare vapori ulei si emulsie dimensiuni reduse

X-CYCLONE® seria SH

Seria SH este un echipament pentru filtrarea vaporilor ulei cu dimensiuni reduse. Este dotat cu filtru de particule HEPA LTH cu viata foarte lunga.

Volum extractie: 500 m3/h

Spalare interna condensare vapori ulei si abur

X-CYCLONE® seria CR

Seria CR se foloseste pentru filtrarea mecanica a particulelor de ulei, a substantelor adezive, solide, abur din cuptoare de calire, instalațiile de producţie a laptelui praf,  ciocolatei, etc.

Volum extractie: 800 – 5000 m3/h

Filtrare vapori ulei electrostatic

X-CYCLONE® seria CE

Seria CE are este dotat cu cele mai perfomante filtre electrostatice. Se foloseste la eliminarea particulelor de ulei foarte mici si a fumului.

Volum extractie: 1.000 – 2.500 m3/h

Masa cu inductie

REVEN® seria T

Masa REVEN cu inductie seria T, se foloseste la o gama vasta de aplicatii, deoarece nu necesita o sursa de energie electrica, asadar poate fi folosita oriunde este nevoie. Curatarea pieselor de la prelucrarile mecanice realizandu-se cu aer comprimat.

Teava condensare abur

Teava REVEN®

Teava de condensare pentru abur, vapori de ulei sau apa se foloseste ca si accesoriu pentru echipamentele X-CYCLONE® seriile C si CE.

VIDEO Cum se Executa Separarea Mecanica a Particulelor

Fluxurile de aer din interiorul filtrului X-CYCLONE au fost analizate prin simularea dinamicii computationale a fluidelor (CFD)

Filtrare vapori ulei din masini unelte CNC fara consumabile si fara mentenanta

Echipamentele pentru filtrarea vaporilor de ulei marca REVEN® sunt realizate din INOX in Germania si sunt dotate cu tehnologia brevetata X-CYCLONE®.

Tehnologia X-CYCLONE® a fost dezvoltata pentru filtrarea substantelor aerupurtate, precum aerosoli, vapori lichizi si aburi, care sunt eliberate in timpul proceselor de productie si finisare din industria de prelucrare a metalelor cu ajutorul masinilor unelte CNC, sau oriunde exista vapori de ulei si emulsie.

Cu ajutorul acestei tehnologii brevetate, tu ai avantajul ca nu ai consumabile, filtrul din inox si aluminiu se spala cu detergent si se foloseste in continuare, astfel luna de luna, nu ai nici-o cheltuiala. Vezi video cu filtrul X-CYCLONE

O parte din clientii care au ales separatoarele REVEN

Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5