Reven Instant Test Drive

Testeaza – Analizeaza – Decide

De ce Instant Test Drive

Este un program prin care ajutam proprietarii de afaceri cat si managerii din fabricile de productie sa vada ce presupune sa detii echipamente premium pentru filtrarea vaporilor de ulei, emulsie, abur si alte particule, inainte de a cumpara.

Unii clienti se indoiesc de performantele si eficienta dusa la extrem, a echipamentelor premium REVEN. Tocmai de aceea vrem sa spulberam orice dubii.

Daca esti dezamagit de echipamentele de filtrare existente care folosesc tehnologii vechi, sunt ineficiente si iti consuma foarte mult curent si bani pe consumabile, iti propunem cea mai buna alternativa pentru tine. Vino alaturi de clientii REVEN VIP.

Instant Test Drive este disponibil momentan doar in Romania. In perioada urmatoare o sa fie implementat si in Bulgaria.

Cui se adreseaza acest program

  • Celor care isi doresc aer curat in hala sau spatiul de productie.
  • Celor care vor sa isi imbunatateasca activitatea printr-o calitate mai buna a aerului.
  • Celor care au masini de productie (CNC-uri, masini de rectificat, masini care produc vapori de ulei, etc.) si altele.
  • Celor carora le pasa de sanatatea angajatilor.
  • Celor carora le pasa de investitiile facute pana acum si doresc sa le protejeze de ulei si alte substante periculoase in timp.
  • Celor care s-au saturat de echipamentele vechi de filtrare, care mananca multi bani si sunt ineficiente.
  • Celor carora nu le este frica de o schimbare.
  • Celor responsabili.

3 pasi simpli de urmat

filtrare-mirosuri-fum-bucatarii-comerciale-1

Soliciti o oferta de pret insotita de modelul masinilor de prelucrare din dotare, volumul incintei (L x l x H), tipul de lichid de racire si lubrifiere (ulei sau emulsie), ne spui pentru cate masini doresti sa achizitionezi pe viitor si in ce perioada vrei sa faci aceasta investitie.

Analizam solicitarea ta, iar in functie de numarul de masini pentru care doresti sa achizitionezi, de perioada cand vrei sa faci investitia, dar si alte detalii, o sa iti spunem cand putem planifica testul. Tu trebuie sa pui echipamentul pe pozitie, sa conectezi tubulatura si sa il legi la curent.

Daca esti de acord cu propunerea noastra, o sa primesti echipamentul in teste in functie de solicitarile primite, pentru o perioada de 7-14 zile lucratoare. In acest timp o sa observi calitatea echipamentelor REVEN, eficienta lor si toate beneficiile pe care le ai.