Filtrare mirosuri din industrie cu tuburi ultraviolete RKUV 2017-12-27T13:00:32+00:00

X-CYCLONE® seria RKUV

Cel mai performant si eficient echipament de filtrare a mirosurilor organice si sintetice din procesele de productie sau din bucatariile comerciale cu ajutorul luminii ultraviolete

De ce este diferit ?

 • Este proiectat si construit in Germania
 • Are eficienta 99, 9999% datorita sistemului X-CYCLONE®
 • Garantie pe viata pentru elementele de baza ale sistemului X-CYCLONE®
 • 10.000 ore durata de functionare a tuburilor UV
 • Este realizat din INOX, astfel are o durata de viata foarte lunga.
Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrie

Unde se foloseste echipamentul premium X-CYCLONE® seria RKUV

Acest echipament se foloseste atunci cand vrei sa elimini mirosurile organice si sintetice din procesele de productie, indiferent ca vorbim despre fabrici, procesarea mancarii sau bucatariile profesionale.

Fara mirosuri la locul de munca datorita unui echipament premium care economiseste energia electrica si care este dotat cu cele mai performante tuburi ultraviolete disponibile la ora actuala, pentru ca tu sa elimini problemele cu mirosurile.

Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrie
Panou comanda filtre ultraviolete eliminare mirosuri

Etape de filtrare – cum functioneaza echipamentul premium RKUV

Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrie In prima etapa de filtrare, tehnologia X-CYCLONE (patentata la nivel mondial) separa mecanic uleiul, grasimea, emulsia si alte particule lichide si solide, astfel nu permite lichidelor sa ajuga la tuburile ultraviolete.

Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrieIn a doua etapa de filtrare, un sistem UV elimina materia mirositoare si alte substante gazoase din aerul evacuat. Sistemul UV REVEN respecta in totalitate prevederile DIN 18869-7.

Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrieIn a treia etapa, reactorul din otel inoxidabil asigura o oxidare eficientă a particulelor de miros. Catalizatorul din otel inoxidabil fin accelereaza oxidarea si il face foarte eficient datorita reactiei ozonului cu particulele mirositoare pe suprafata lui.

Sistemul RKUV este monitorizat si controlat printr-un comutator montat intr-un cabinent si este echipat cu un contor de ore de functionare. Toate tuburile UV REVEN cu durata de viata foarte lunga, sunt monitorizate in aceast cabinet.

Operatiile de intretinere necesare sau defectiunile, sunt indicate prin lumini de semnalizare. Balasturile sunt montate in cabinet sau pe partea de sus a incintei. Deschiderea usii de intretinere activeaza un comutator solenoid, care transmite un semnal la cabinetul unde se afla comutatorul, iar astfel se opreste sistemul.

Descriere generala

Echipamentele dotate cu tuburi ultraviolete se folosesc la filtrarea poluarii olfactive cu mirosuri organice si sintetice, prin intermediul oxidarii UV, din aerul emanat de bucatariile comerciale, liniile de prelucrare a alimentelor sau din procesele de prelucrari mecanice, tratarea lemnului cu creozot si multe alte procese de productie.
Filtre ultraviolete filtrare mirosuri bucatarii comerciale si industrie
Tuburile UV REVEN folosesc amalgam in loc de mercur. Radiatia UV in tub nu este generata de mercur pur, ci de aliaj amalgam, care ofera o performanta UV de 10 ori mai mare! Vezi mai multe detalii aici

In imaginea din dreapta, se observa cum arata tuburile UV atunci cand echipamentul este pornit.

Tuburile REVEN au o durata de viata de aproximativ 10.000 ore de functionare.

Asta inseamna ca la aproximativ 10.000 de ore (recomandarea REVEN), acestea trebuie schimbate cu altele.

In functie de debitul de aer necesar, echipamentul premium REVEN X-CYCLONE seria RKUV, poate avea intre 2 si 12 tuburi REVEN foarte performante si eficiente.

ATENTIE! Daca in procesul de productie se gasesc particule de ulei si/sau fum, atunci ai nevoie de echipamentul REVEN X-CYCLONE seria RKE pentru filtrare electrostatica.

Performante Tehnice Recunoscute la Nivel Global

 • Sistemul de separare X-CYCLONE® de inalta performanta are o rata de eficienta de pana la 99, 9999%
 • Tratarea aerului evacuat cu radiatii UV şi UV-C. Radiatiile UV-C la o lungime de unda de 254 nm pentru distrugerea microorganismelor (bacterii, fungi si virusi). Radiatiile vid ultraviolete VUV la o lungime de unda de 185 nm pentru a genera ozonul pentru oxidarea materialelor olfactive aeropurtate
 • Eficienta si operativitatea filtrului de aer au fost dovedite de analiza CFD a fluxului de aer
 • Elementele de baza X-CYCLONE® cu capacitate de oprire a flacarilor in caz de incendiu si au fost testate in conformitate cu UL 1046, ULC-S 649, JFEA, DIN 18869-5 si DIN EN 16282.
 • Izolatie 100% inoxidabila in conformitate cu cerintele asociatiei germane a marcilor comerciale pentru otel inox Warenzeichenverband Edelstahl Rostfrei e.V
 • Proiectat, construit si produs in Germania
 • Protectie eficienta a tubulaturilor de evacuare contra contaminarii
 • Garantie nelimitata pentru elementele separatoare de baza X-CYCLONE® si rezistenta la coroziune a izolatiei

Condensator aer industrial

Date tehnice filtre ultraviolete RKUV
REVEN X-CYCLONE® seria RKUV
 • Indicator de presiune diferentiala pentru a monitoriza filtrul conductei de aer
 • Adaptori si reductoare pentru conectarea la conductele de evacuare

Dotat cu X-CYCLONE®

Tehnologia X-CYCLONE este cea avansata solutie din lume pentru filtrarea vaporilor de ulei. Cu ajutorul ei, am eliminat definitiv filtrele traditionale care generau costuri inutile si nu erau igienice. VIDEO vezi cum functioneaza tehnologia X-CYCLONE
O parte din clientii REVEN
Clienti Filtrare aer industrial
Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5