Filtrele de aer REVEN dotate cu ventilatoare de eficienta IE3

Pana in prezent separatoarele REVEN X-CYCLONE erau dotate cu ventilatoare care indeplineau standardele de eficienta IE3, in combinatie cu un convertor de frecventa.

Te rog sa ai in vedere ca eficienta reala si durabilitatea unui ventilator este suma totala dintre eficiența convertorului cu motor electric, roata de la ventilator si frecventa. Unele firme care produc echipamente de filtrare folosesc, de asemenea, motoare electrice eficiente, dar oricum trebuie sa avem in vedere suma totala dintre ventilator, motor si convertor de frecventa care sunt foarte ineficiente si nu sunt durabile deloc.

Acest lucru este destul de similar ca atunci cand folosim un super cadru de carbon pe o bicicleta (care sti ca are o greutate foarte mica), dar o echipam cu roti patrate. In concluzie, nu este eficient deloc!

In saptamanile care urmează, compania REVEN cu sediul in Germania, va actualiza toate motoarele sale pentru o eficienta IE3, apoi toate echipamentele REVEN X-CYCLONE de purificare a aerului vor indeplini standardul de eficienta IE3, chiar si fara convertor de frecventa.

In combinatie cu noile noastre convertizoare de frecventa si aerodinamica ventilatorului nostru, filtrele de aer REVEN X-CYCLONE vor stabili din nou, un standard pentru eficienta si durabilitate in industria filtrarii aerului industrial!

In anul 2009 a fost introdusa o noua normalizare globală a claselor de eficienta.

Acum sunt valabile urmatoarele clase de eficienta pentru tensiune joasa cu trei faze asincrone in gama de puteri de la 0,75 kW la 375 kW:

IE1 = Eficienta standard (comparabil cu EFF2)

IE2 = Eficienta inalta (comparabil cu EFF1, NEMA eficiente energetic)

IE3 = Eficienta premium (comparabil cu NEMA Premium)

 

Ai probleme cu calitatea aerului din fabrica sau atelierul de productie? Vezi 10 motive pentru care recomandam achizitionarea unui echipament de filtare a aerului industrial

Daca nu gasesti toate informatiile de care ai nevoie pe siteul nostru si vrei mai multe informatii despre gama noastra de produse, te invit sa ne scri pe email contact

[at] reven.ro   (inlocuieste [at] cu @)

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.