Industria 4.0

Industria 4.0 – informatizarea industriilor

Industry 4.0 sau a patra revolutie industriala este un proiect in strategia high-tech a guvernului german, care promoveaza informatizarea industriilor traditionale, cum ar fi industria de fabricatie. Scopul este ca fabricile sa devina din ce in ce mai inteligente si se caracterizeaza prin adaptabilitate, utilizarea eficienta a resurselor, precum si integrarea clientilor si partenerilor de afaceri in procesele de afaceri si de valoare.

Expertii sunt de parere ca industria 4.0 sau a patra revolutie industriala ar putea fi o realitate intr-un interval de 10 – 20 ani.

Intre timp, in Statele Unite, o initiativa cunoscuta sub numele de Smart Manufacturing Leadership Coalition, lucreaza deja la viitorul industriei de fabricatie. Scopul acestei coalitii este de a permite partilor interesate din industria prelucratoare, sa formeze grupuri de cercetare si dezvoltare, de implementare si de colaborare pentru dezvoltarea unei infrastructuri care sa faciliteze adoptia de inteligenta in fabricatie.

industry-4-0

Afla mai multe despre tehnologiile brevetate de catre Reven sau vezi ce clienti folosesc si recomanda produsele Reven

By | 2017-12-27T13:00:44+03:00 decembrie 8th, 2014|Noutati|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.