REVEN participa la Targul International KSS de la Stuttgart

REVEN participa la Targul International KSS de la Stuttgart

In perioada 5-7 mai 2015, va avea loc Targul International KSS de la Stuttgart, o platforma de dialog exclusiv pentru industria lichidului de racire si a lubrifiantilor. Timp de trei zile, atentia producatorilor si a vizitatorilor se va concentra asupra unor teme precum racire, lubrifiere, ungere si curatare.

Producatorii vor prezenta cele mai noi produse si servicii pentru cele mai importante sectoare ale clientilor. Targul comercial KSS se vrea a fi o platforma de comunicare extrem de specializata pentru schimburi personale intre producatori si vizitatori .

La targ vor participa si reprezentantii companiei REVEN, care va invita sa vizitati standul nostru 2C17, unde veti gasi informatii despre cele mai noi tehnologii in industria lichidului de racire si lubrifiantilor precum si produse de calitate germana.

Targul comercial KSS Stuttgart este singura expozitie dedicata evolutiei pietei actuale din industria lichidului de racire si lubrifiantilor .

 

By | 2017-12-27T13:00:42+03:00 aprilie 3rd, 2015|Compania REVEN, Noutati|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.