Un echipament pentru toate operatiunile REVEN X-CYCLONE seria MO

“Eierlegende Wollmilchsau” este o expresie germana pentru un dispozitiv all-in-one, care serveste in toate scopurile, cum ar fi un cutit militar elvetian.

Tradus literal, ar fi o “ouatoare lana-lapte-scroafa”, o solutie ipotetica, obiect sau persoana care indeplineste nerealist de multe cereri diferite.

Rentschler REVEN a dezvoltat un astfel de dispozitiv miraculos de purificare a aerului, cu toate acestea!

X-CYCLONE® MO-1 este un echipament compact de filtrare a aerului mobil cu un brat de extractie pentru ceata de ulei, fum de la sudura si taiere cu laser.

Echipamentul este echipat cu urmatoarele filtre si separatoare:

Etapa 1: otel inoxidabil modulul de aglomerare;

Etapa 2: separator X-CYCLONE®;

Etapa 3: Filtru HEPA H13 cu durata de viata foarte lunga, avand o suprafata de 30 de metri patrati, cu rama din otel inoxidabil.

Lichidul separat se scurge in partea de jos a echipamentului, in partea din spate.

Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser Echipament filtrare ceata ulei fum sudura taiere laser

Pentru o oferta de pret, te rugam sa ne trimiti un email la contact

[at] reven.ro sau sa ne suni 0737.624.882

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.