Nu te lasam in ceata !

Despre noi

BRINDUSTRY Group SRL este localizata la Timisoara si este prima si singura companie din Romania specializata in solutii si echipamente pentru captarea si separarea vaporilor de ulei si emulsii, in special de la masinile cu comanda numerica CNC. Ne diferentiem prin tehnologiile de filtrare patentate, cu ajutorul carora companii reduc in totalitate cheltuielile cu filtrele consumabile.

Istoria companiei BRINDUSTRY Group SRL incepe la initiativa unui tanar pe nume Bogdan Briceag cu spirit antreprenorial, care a observat cu ce probleme se confrunta oamenii si fabricile de productie venind in rezolvarea acestora cu cele mai noi tehnologii disponibile la ora actuala.

Reprezentam in Romania si Bulgaria, compania Rentschler REVEN din Germania. Aceasta a fost infiintata in anul 1905 si este unul dintre cei mai experimentati producatori de echipamente pentru filtrarea aerului industrial, care a inovat si brevetat solutii unice, in vederea rezolvarii problemelor cu aerul poluat pe care oamenii il respira si a scaderii cheltuielilor inutile pe care le au fabricile. Citeste mai multe despre Rentschler REVEN

Despre mine

Numele meu este Bogdan Briceag. Am studiat la Universitatea Romano Americana din Bucuresti iar ulterior m-am mutat in Timisoara.

Interviu cu Bogdan Briceag, CEO REVEN Solutions

Timp de 3 ani am lucrat ca si manager de marketing si vanzari la reprezentanta din Romania a unui producator din Germania de masini cu comanda numerica CNC.

In urma experientei avute, am luat initiativa de a imi infiinta propria companie prin care am adus pe piata din Romania, ultimele tehnologii si echipamente din domeniul filtrarii aerului industrial, fabricate in Germani.

Deoarece clientii au cerut mai multe solutii la problemele pe care le au in fabrici, incepand cu 2017 am extins activitatea, iar compania REVEN Solutions SRL a devenit BRINDUSTRY Group SRL.

Treptat am ajuns sa avem in portofoliul de clienti peste 120 de fabrici si ateliere de productie, iar in prezent suntem principalul furnizor de solutii pentru filtrarea aerului industrial, masini de spalat piese (ultrasunete si pulverizare), chimicale pentru curatarea pieselor, servicii de curatare a pieselor, solutii pentru maruntirea si brichetarea spanului, solutii complete pentru curatarea, testarea si marcarea inoxului, solutii pentru filtrarea fluidelor de proces, reducerea cheltuielilor cu pana la 95% cu apa si emulsiile uzate, si multe altele.

Te invit pe www.brindustry.ro , www.anmasi.ro si www.curatarepiese.ro pentru a vedea cu ce alte solutii de top te putem ajuta.

REVEN Solutions - filtrarea aerului industrial

Despre tine

Ai ajuns pe aceasta pagina deoarece esti o persoana responsabila careia ii pasa de colegii cu care iti petreci majoritatea timpului din zi, dar si de cheltuielile pe care doresti sa le optimizezi cat mai bine.

Impreuna cu tine vreau sa rezolvam problemele cu aerul poluat, sa motivam angajatii pentru a le creste randamentul fara sa se mai gandeasca sa paraseasca locul actual de munca, sa eliminam cheltuielile inutile pe care le ai cu consumabilele si echipamentele care genereaza costuri, folosindu-ne de cele mai noi inovatii disponibile pe piata si pe care le gasesti doar la REVEN.

Te invit sa vezi ultimele tehnologii pe care ti le punem la dispozitie, sa citesti blogul caruia ne place sa ii spunem “Academia REVEN”, de unde poti afla multe lucruri utile pe care nu ti le-a spus nimeni pana acum. Daca vrei sa povestim mai multe, te rugam sa ne contactezi.

Ne gasesti si pe Facebook, Twitter, LinkedIn

Afla cum te putem ajuta

O parte din companiile care au ales solutiile REVEN

Clienti Filtrare aer industrial

Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5