Nu te lasam in ceata !

Despre noi

REVEN Solutions este localizata la Timisoara si este prima si singura companie din Romania specializata in solutii si echipamente premium pentru captarea si separarea vaporilor de ulei si emulsii, din masini de productie.

Istoria companiei REVEN Solutions incepe la initiativa unui tanar pe nume Bogdan Briceag cu spirit antreprenorial, care a observat cu ce probleme se confrunta oamenii si fabricile de productie venind in rezolvarea acestora cu cele mai noi tehnologii disponibile la ora actuala.

Reprezentam in Romania si Bulgaria, compania Rentschler REVEN din Germania. Aceasta a fost infiintata in anul 1905 si este unul dintre cei mai experimentati producatori de echipamente pentru filtrarea aerului industrial, care a inovat si brevetat solutii unice, in vederea rezolvarii problemelor cu aerul poluat pe care oamenii il respira si a scaderii cheltuielilor inutile pe care le au fabricile. Citeste mai multe despre Rentschler REVEN

Despre mine

Numele meu este Bogdan Briceag. Am studiat la Universitatea Romano Americana din Bucuresti iar ulterior m-am mutat in Timisoara.

Interviu cu Bogdan Briceag, CEO REVEN Solutions

Pe partea  profesionala am inceput in 2006 ani, iar pana in 2016 am dezvoltat agentia de web design si marketing online Cromatis Solutions. In cei 10 ani am ajutat peste 40 de firme sa isi consolideze brandul si sa isi creasca vanzarile. In 2016 m-am retras pentru a ma concentra in totalitate pe filtrarea aerului industrial.

Timp de 3 ani am lucrat ca si manager de marketing si vanzari la reprezentanta unui grup din Germania, acestia fiind producatori de masini cu comanda numerica CNC si strunguri CNC. Am participat la mai multe traininguri in Germania unde am vazut toate etapele de realizare a masinilor CNC.

In urma experientei avute pe parcurs, am luat initiativa de a imi infiinta propria companie prin care am adus pe piata din Romania si Bulgaria, ultimele tehnologii si echipamente in domeniul filtrarii aerului industrial, fabricate in Germania la comanda.

Pana acum am urmat 5 traininguri de specialitate pe filtrarea aerului industrial, in Germania, la sediul companiei Rentschler REVEN, unde am avut ocazia sa invat de la cei mai buni specialisti, veniti din mai multe tari.

Deoarece clientii mi-au cerut mai multe solutii la problemele pe care le au in fabrici, incepand cu 2017 am extins activitatea. Te invit pe www.brindustry.ro pentru a vedea cu ce alte solutii de top te pot ajuta.

REVEN Solutions - filtrarea aerului industrial

Despre tine

Ai ajuns pe aceasta pagina deoarece esti o persoana responsabila careia ii pasa de angajatii (colegii) cu care iti petreci majoritatea timpului din zi, dar si de cheltuielile pe care doresti sa le optimizezi cat mai bine.

Impreuna cu tine vreau sa rezolvam problemele cu aerul irespirabil, sa motivam angajatii pentru a le creste randamentul fara sa se mai gandeasca sa paraseasca locul actual de munca, sa eliminam cheltuielile inutile pe care le ai cu consumabilele si echipamentele care genereaza costuri, folosindu-ne de cele mai noi inovatii disponibile pe piata si pe care le gasesti doar la REVEN.

Te invit sa vezi ultimele tehnologii pe care ti le punem la dispozitie, sa citesti blogul caruia imi place sa ii spun “Academia REVEN” de unde poti afla mai multe lucruri utile pe care nu ti le-a spus nimeni pana acum si sa ne contactezi pentru a ne povesti mai multe.

Ne gasesti si pe Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn

Afla cum te putem ajuta

O parte din companiile care au ales solutiile REVEN

Clienti Filtrare aer industrial

Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5