Servicii 2017-12-28T12:10:46+03:00

Serviciile oferite de REVEN Solutions SRL

Am aparut pe piata deoarece am vrut sa punem la dispozitia clientilor solutii si echipamente premium pentru filtrarea aerului industrial, din cauza tuturor problemelor observate in fabrici pe parcursul experientei dobandite in alte companii. Suntem singura firma capabila sa ofere solutii si echipamente premium, specializandu-ne in special pe filtrarea vaporilor de ulei, emulsii, abur, fum.

Vazand ca este foarte mare nevoie si de alte servicii cum ar fi consultanta, masuratori si montaje, ne-am conformat. Oferim solutii la cheie, iar daca nu avem noi o solutie, o au partenerii nostri.

Colaboram cu peste 22 de fabrici si firme mici de productie, acestia avand de la 2 angajati pana la peste 4000 de angajati. Datorita solutiilor foarte eficiente, toate fabricile comanda in continuare doar de la noi.

De ce suntem cei mai buni?

Misiunea noastra este sa devenim lider in Romania si Bulgaria, deoarece punem la dispozitia clientilor cele mai eficiente solutii si echipamente de filtrare a aerului industrial, din lume.
REVEN este o marca de incredere, credibila si de succes de mai bine de 110 de ani, oferind produse de cea mai buna calitate. Toate cu un singur scop: de a face viaţa oamenilor mai usoara, mai buna si mai sanatoasa.
Pentru REVEN, calitatea si responsabilitatea sunt legate in mod inseparabil. Clienţii se pot baza pe echipamentele noastre pentru a obtine performante de prima clasa. Fiind realizate din inox 100%, toate produsele noastre au o durata de viata foarte mare, asadar se reduce poluarea.

Consultanta inainte de vanzare

Consultanta inainte de vanzare

In ultimii ani am fost axati pe problemele fabricilor cu calitatea aerului poluat. Dupa 5 traininguri de specialitate in Germania, cat si dupa experienta acumulata pe parcurs, putem spune ca esti pe maini bune. Inainte de orice vanzare, incercam sa intelegem cat mai bine procesul si problemele tale, venind cu solutii personalizate.

Vanzari echipamente si accesorii REVEN

Vanzari echipamente si accesorii

Punem la dispozitia clientilor din Romania si Bulgaria echipamente si accesorii premium folosite la filtrarea aerului industrial (vapori de ulei, vapori de emulsie, abur, praf fin, fum, mirosuri organice si anorganice, etc.), toate fabricate in Germania la comanda, construite din inox 100%.

Montaj si punere in functiune echipamente REVEN

Montaj si punere in functiune

In urma procesului de vanzare, ne deplasam la clienti pentru a monta si pune in functiune toata gama de echipamente din portofoliul nostru de produse. Dupa fiecare montaj, se fac masuratori cu aparatura profesionala pentru a demonstra eficienta tehnologiilor REVEN.

Mentenanta in garantie si post garantie

Mentenanta in garantie si post garantie

Daca este nevoie, suntem pregatiti sa iti oferim servicii de mentenanta in garantie sau post garantie a tuturor echipamentelor noastre. Datorita calitatii produselor REVEN, din 2015 si pana in prezent, nu a fost nevoie de nici-o interventie din partea noastra !

Masuratori particule si calitate aer

Masuratori particule si calitate aer

Din moment ce cuvantul de ordine este premium, suntem dotati cu aparate de masurat calitatea aerului din zona de lucru. DustTrack II 8532 este vedeta noastra. Este un numarator de particule calibrat (detinem certificat de calibrare) si ne ajuta sa stabilim nivelul de poluare din interiorul sau exteriorul fabricii tale.

Masuratori debit aer si viteza aer

Masuratori debit aer si viteza aer

Putem face masuratori pentru debit si viteza aer de la filtrele noastre in urma unui montaj, sau putem masura si la alte echipamente pe care le ai in dotare, pentru a vedea daca debitul de aer extras este unul real, sau umflat. In 80% din cazuri nu primesti ce comanzi, iar aici intervenim noi.