Compania 2017-12-27T13:00:36+03:00

Cine este REVEN?

Compania Rentschler REVEN a fost infiintata in anul 1905 de catre Gustav Rentschler bunicul actualului CEO Sven Rentschler.

Cu peste 60 de angajati la sediul din Germania si reprezentante in toata lumea, compania REVEN se numara printre companiile de top din domeniul filtrarii aerului industrial din lume.

REVEN in 1905

Istoria companiei Rentschler REVEN

Scurt Istoric

Abilitãţile şi cunoştinţele dobândite în timpul deceniilor de construcţii de instalaţii formeazã baza produselor moderne, de ultimã orã, care stabilesc noi standarde.

Istoria REVEN® a început timpuriu, din 1905, când Gustav Rentschler, bunicul actualului CEO Sven Rentschler, a fondat compania Gustav Rentschler Flaschnerei und Apparatebau înregistratã în breasla oraşului Swabian din Sersheim. Încã de la momentul fondãrii, compania a preluat construcţia aparaturii de extracţie şi a sistemelor pentru facilitãţile de producţie şi pentru ateliere.

Familia deţinãtoare a companiei a rãmas loialã ariei sale de activitate, încã de atunci, specializându-se în filtre de aer industriale de-a lungul deceniilor. Cunoştinţele dobândite în domeniul filtrelor de aer au crescut continuu de la generaţie la generaţie încã de atunci şi sunt unice astãzi.

Numeroase brevete protejate pe plan internaţional, mãrcile, drepturile şi tehnologiile de proiectare stau mãrturie mai mult de 100 ani pentru istoria şi progresul companiei.

Cercetare si Dezvoltare

Toate filtrele noastre de aer sunt rodul deceniilor de cercetare şi dezvoltare.

Tehnicienii şi inginerii noştri utilizeazã aparate de mãsurã sofisticate, software şi instrumente de dezvoltare pentru a stimula progresul şi optimizarea.

Toate produsele noastre trec printr-un proces de dezvoltare de mai mulţi ani, iar noi folosim urmãtoarele facilitãţi, sisteme şi alte echipamente pentru a susţine optimizarea:

 • Laborator aerodinamic cu un sistem de spectometru cu luminã difuzã pentru precizie şi mãsurãtori sigure, ale concentraţiei particulelor şi mãrimilor
 • Testul expunerii la foc a fost realizat potrivit UL 1046, DIN EN 16282, DIN EN 18869 şi VDI 2052
 • Detector de ionizare a flãcãrii pentru mãsurarea conţinutului total de hidrocarburi
 • Laser fotometru cu acumulator portabil pentru mãsurarea luminii difuze şi registrator de date pentru mãsurãtori în timp real ale maselor de aerosoli
 • Sisteme de camerã de înaltã rezoluţie termograficã adecvatã pentru analiza fluxului
 • Sisteme software pentru calcule mecanice ale fluxurilor numerice, singurul mod de analizã şi clarificare ale fluxurilor de aer, care folosesc aceste constatãri pentru dezvoltare
 • Sisteme SolidWorks 3D-CAD pentru dezvoltare şi simulare

Testul Expunerii la Foc

Sisteme filtrare aer rezistente la foc

Productia si Depozitarea Sistemelor de Filtrare Aer REVEN

Productia filtrelor de aer pentru industrie

Locaţia noastrã de producţie este situatã în Sersheim Baden Wurttemberg, la o distanţã de aproximativ 30 km nord de Stuttgart.

Producem toate filtrele noastre de aer la aceastã locaţie. În cadrul producţiei noastre automate şi asistate de calculator, noi fabricãm în mod exclusiv oţel inox şi foi de aluminiu.

Toate procesele noastre de producţie şi materialele utilizate garanteazã o calitate reproductibilã şi produse rezistente la coroziune.

Utilajele de prelucrare automatã şi un depozit tip turn asigurã perioade scurte de livrare, deoarece pãstrãm 80% din filtrele noastre de aer în stocuri.

Productia filtrelor de aer REVEN      Filtre de aer realizate din inox

Referinte

Filtrarea aerului din centre CNC OKUMA
Sisteme filtrarea aerului din strunguri CNC
Echipamente pentru filtrarea aerului
Sistem centralizat de filtrare aer
Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5