Solutii pentru filtrare vapori ulei de la masini unelte CNC

Cu ajutorul echipamentelor REVEN fabricate in Germania, nu aveti consumabile iar consumul de curent este cel mai mic, doar 157 w pentru 500 m3/h volum de extractie

Echipamentele REVEN din aceasta categorie se folosesc individual sau ca solutie semicentralizata la masinile unelte CNC

 Compania REVEN a ascultat de clienti si a integrat toate cerintele lor in cele mai performante echipamente din lume.

filtrare-aer-vapori-ulei-emulsie

Seria C este cel mai performant si cel mai achizitionat echipament din Romania pentru CNC-uri. Se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei, emulsie si alte fluide.

Volum extractie: 500 – 5.000 m3

filtrare-vapori-ulei-electrostatic

Seria CE este dotat cu cele mai perfomante filtre electrostatice. Se foloseste la eliminarea particulelor de ulei si a fumului de la prelucrarile mecanice prin aschiere.

Volum extractie: 1.000 – 2.500 m3/h

filtrare-aer-vapori-ulei-emulsie-spalare-interna

Seria CR se foloseste pentru filtrarea mecanica a particulelor de ulei, a substantelor adezive, solide, abur din cuptoare de calire, instalațiile de producţie a laptelui praf,  ciocolatei, etc.

Volum extractie: 800 – 5000 m3/h

filtrare-aer-vapori-ulei-emulsie-dimensiuni-reduse

Seria RJ se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei si emulsie din CNC-uri. Are dimensiuni mai mici iar elementele X-CYCLONE sunt dispuse circular.

Volum extractie: 400 – 1.400 m3

teava-condensare-abur-vapori-apa-ulei-e1477407920386

Teava de condensare pentru abur, vapori de ulei sau apa se foloseste ca si accesoriu pentru echipamentele X-CYCLONE® seriile C si CE.

VIDEO Cum se Executa Separarea Mecanica a Particulelor

Fluxurile de aer din interiorul filtrului X-CYCLONE au fost analizate prin simularea dinamicii computationale a fluidelor (CFD)

Filtrare vapori ulei din masini unelte CNC fara consumabile si fara mentenanta

Echipamentele pentru filtrarea vaporilor de ulei marca REVEN® sunt realizate din INOX in Germania si sunt dotate cu tehnologia brevetata X-CYCLONE®.

Tehnologia X-CYCLONE® a fost dezvoltata pentru filtrarea substantelor aerupurtate, precum aerosoli, vapori lichizi si aburi, care sunt eliberate in timpul proceselor de productie si finisare din industria de prelucrare a metalelor cu ajutorul masinilor unelte CNC, sau oriunde exista vapori de ulei si emulsie.

Cu ajutorul acestei tehnologii brevetate, tu ai avantajul ca nu ai consumabile, filtrul din inox si aluminiu se spala cu detergent si se foloseste in continuare, astfel luna de luna, nu ai nici-o cheltuiala. Vezi video cu filtrul X-CYCLONE

O parte din clientii care au ales echipamentele REVEN

Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5