INTRODUCERE

Bine ai venit in calatoria ta unde o sa inveti despre filtrarea vaporilor de ulei si emulsie de la masinile cu comanda numerica CNC

Aceste informatii au fost scrise pentru a descrie aspectele majore ale extractiei si filtrarii vaporilor de emulsie si ulei de la prelucrarile mecanice prin aschiere CNC, indiferent ca vorbim de freze CNC sau strunguri CNC. Aceste informatii se aplica si la masinile de spalat piese care genereaza abur, masini de rectificat care genereaza vapori de emulsie, sau alte utilaje care in procesul de productie folosesc ulei sau emulsie.

Toate aceste informatii din articolele de mai jos, le gasiti oferite gratuit in exclusivitate de REVEN Solutions SRL, noi fiind compania din Romania care s-a concentrat si specializat pe filtrarea particulelor lichide cu tehnologiile patentate REVEN, cu ajutorul carora eliminam consumabilele, iar clientii beneficiaza de cea mai buna experienta pe masura ce trec anii si folosesc utilajele noastre.

Combina aceste informatii cu un test gratuit pe care il putem face in fabrica ta, iar astfel o sa ai parte o experienta unica in Romania, cat dar si certitudinea ca ai facut cea mai buna alegere pentru fabrica ta.

Exploreaza articolele…

Problema calitatii aerului la prelucrarile mecanice prin aschiere cu ajutorul CNC-urilor

La prelucrarile mecanice prin aschiere cu ajutorul CNC-urilor se foloseste ca si lichid de racire si lubrifiere, emulsie sau ulei pur. Vezi diferenta intre ele si ce probleme apar in procesele de productie pe care le ai.

10 motive pentru care recomandam echipamente de filtrare a aerului industrial

Cand vine vorba de procesele de prelucrare, este foarte importantant sa avem in vedere calitatea aerului pe care il respira angajatii. Pe langa efectul daunator asupra sanatatii, apar probleme legate de functionarea echipamentelor si costuri mari de energie, care nu fac altceva decat sa afecteze procesul de productie.

Ce alegi intre filtrarea sau separarea mecanica a vaporilor de ulei si emulsie

In functie de tehnologia si abordarea folosita, trebuie sa stii ca exista doua variante pe care firmele producatoare de echipamente le folosesc: filtrare conventionala cu tot felul de filtre si materiale filtrante, sau separare mecanica a particulelor lichide cu tehnologia X-CYCLONE.

Potential enorm de economisire a energiei cu filtrele REVEN

In majoritatea cazurilor, consumul de energie nu este luat in calcul atunci cand se alege un separator de vapori de ulei, desi potentialele reduceri de cost, sunt considerabile.

Cum comanzi corect un echipament de filtrare vapori ulei

In acest articol o sa ne referim la REVEN X-CYCLONE seria C deoarece este cel mai cumparat echipament de filtrare vapori ulei din Romania.

14 sfaturi utile – cum alegi cel mai bun echipament de filtrare vapori ulei pentru CNC-uri

Dupa colaborarea cu peste 75 de fabrici din Romania, am scris informatiile din articol, considerate utile de cei mai mulți clienți REVEN.

Filtre electrostatice pentru eliminarea vaporilor de ulei si fum

Cum elimini vaporii de ulei (atentie! nu emulsie) si fumul din procesele de productie, cu ajutorul echipamentelor electrostatice si de ce nu trebuie sa folosesti celule electrostatice la emulsie.

Cum am obtinut eficienta de 96.51% la filtrarea particulelor de fum si praf fin cu un echipament electrostatic fara consumabile

Am facut un test cu un echipament REVEN din seria CE, dotat cu 2 celule electrostatice, intr-o fabrica unde au fost probleme cu particulele de ulei si fum.

Cate din aceste articole trebuie sa citesc?

Dacă esti serios in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii aerului din hala de productie, si nu esti familiarizat cu extractia si filtrarea vaporilor de ulei, iti recomand sa citesti toate articolele de mai sus. Am incercat sa le fac cat mai concis si usor de inteles, iar invatarea elementelor de baza este un prim pas vital in atingerea obiectivelor tale.

Esti incantat inca? Ar trebui sa fii! Problema filtrarii aerului industrial din fabricile de productie este un domeniu fascinant si poate fi foarte distractiv! Daca esti confuz, nu renunta! Te pot ajuta cu orice informatii ai nevoie cat si cu instruire. Ma bazez pe experienta acumulata din 2015 si pana acum.

Sunt incatat ca esti aici! Ia o ceasca de cafea si hai sa ne scufundam in primul articol Problema calitatii aerului la prelucrarile mecanice prin aschiere cu ajutorul CNC-urilor.