X-CYCLONE C – Sistem Filtrare Vapori Ulei si Emulsie 2018-10-29T19:44:49+00:00

X-CYCLONE® seria C

Cel mai vandut echipament de filtrare vapori ulei din lume pentru masini unelte CNC

Beneficii imediate

 • Este dotat cu tehnologia X-CYCLONE® si aglomerator de particule, filtre care se spala

 • Are eficienta mare datorita filtrului X-CYCLONE®

 • Cel mai mic consum de energie electrica dintre toate echipamentele de pe piata
 • Realizat in totalitate din INOX si nu are nevoie de mentenanta

Unde se foloseste sistemul X-CYCLONE® seria C

Echipamentul X-CYCLONE seria C se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei captati din masini unelte CNC cum ar fi Mazak, Okuma, DMG Mori Seiki, Hermle, Haas si altele.

Un echipament pentru filtrarea vaporilor de la REVEN te ajuta sa imbunatatesti considerabil aerul din zona de lucru, urmand sa ai angajati motivati cu o productivitate mai mare, te ajuta sa reduci cheltuielile cu energia electrica si sa elimini sau sa reduci cheltuielile cu consumabilele, deoarece sunt dotate cu filtre din inox si separator mecanic din aluminiu care se spala – vezi tehnologiile REVEN

Filtrele REVEN se pot spala cu ajutorul unui dispozitiv cu joasa presiune, apa calda si detergent de la ph-cleantec fabricate tot in Germania, sau cu masini industriale de spalat cu ultrasunete de la ANMASI fabricate in Danemarca.

Ce spun clientii

Cu ajutorul echipamentului X-CYCLONE din seria C diferenta s-a vazut din primele zile dupa montaj. Aerul din hala de prelucrari mecanice a fost foarte mult imbunatatit. Acum totul este mult mai curat.
Valentin, Hawle H

Fara consumabile, fara mentenanta, aer curat si oameni motivati.

Vezi studii de caz

Vezi o parte din referinte

Prezentarea video a echipamentului REVEN X-CYCLONE seria C

Cum filtram vaporii de ulei si emulsie din procesele de productie

Cum masuram debitul de aer al unui echipament REVEN

Ce aglomeratoare folosim in functie de ce trebuie filtrat

Tehnologia X-CYCLONE este cea avansata solutie la nivel global pentru filtrarea vaporilor de ulei. Cu ajutorul ei, am eliminat definitiv filtrele traditionale care generau costuri inutile. VIDEO cum functioneaza tehnologia X-CYCLONE

Performante Tehnice Recunoscute la Nivel Global

X-CYCLONE mai eficient filtru de vapori ulei din lume
Cel mai eficient sistem de filtrare din lume
Sistemul de separare mecanica a vaporilor de ulei X-CYCLONE® are o rata de eficienta mare, iar cu ajutorul lui elimini filtrele conventionale din hartie sau alte materiale, care generau costuri lunare.
Exhaustoare realizate in Germania din inox
Realizate in Germania din INOX
Toate echipamentele Reven sunt fabricate in Germania din inox 100% iar astfel tu beneficiezi de cea mai buna calitate existenta si nu o sa ai niciodata probleme cu rugina sau altfel de probleme aparute in medii extreme.
Eficienta si operativitatea filtrului de aer analiza CFD
Analiza CFD a fluxului de aer
Suntem singura firma din lume care a dovedit eficienţa şi operativitatea filtrului de aer cu ajutorul analizei CFD a fluxului de aer.
Filtre de aer care economisesc energia - erp ready
Eficienta energetica extrema
Rotorul si motorul ventilatorului dispun de un design ecologic si economisesc energia, in conformitate cu Directiva Europeana asupra produselor bazate pe energie. Astfel economisesti energie electrica de pana la 2000 euro pe an in comparatie cu filtrele de aer traditionale.
Filtre de aer pentru vapori ulei rezistente la foc
Capacitate de oprire a flacarilor
Elementele de baza X-CYCLONE® au capacitatea de a opri flacarile, acestea au fost testate in conformitate cu UL 1046, ULC-S 649, JFEA, DIN 18869-5 si DIN EN 16282, astfel mediul de lucru este mult mai sigur, fara sa iti faci probleme daca apare un incendiu in masinile de productie, flacarile raman in interiorul echipamentului.
Filtre de aer cu afisaj inteligent
Afisaj functional inteligent
Contor ore de functionare si indicator de intretinere. Indicatorul de intreținere montat intr-o parte a dispozitivului indica gradul de poluare a separatoarelor cu ajutorul unui senzor de debit, astfel o sa sti mereu cand trebuie sa speli separatorul X-CYCLONE si aglomeratorul de particule.
 • Concept sustenabil de filtrare a aerului, nu platesti in plus pe consumabile, doar speli filtrele.
 • Sistem de acumulare a particulelor realizat din INOX, adecvat pentru indepartarea PM 2.5
 • Izolaţie 100% inoxidabila in conformitate cu cerintele asociatiei germane a marcilor comerciale pentru otel inox Warenzeichenverband Edelstahl Rostfrei e.V
 • Design de ultima ora protejat de drepturile internationale de brevet asupra designului, astfel toate tehnologiile REVEN, le gasesti doar la noi.
 • Garantie pe viata pentru elementele separatoare de particule X-CYCLONE® si rezistenta la coroziune a izolatiei
 • Echipamentele au o constructie modulara, atunci cand doresti sa schimbi procesul de productie, in cele mai multe cazuri nu trebuie sa cumperi un echipament nou, schimbi doar filtrele.
Doar cu REVEN ai cel mai mic consum de energie electrica dintre toate echipamentele intalnite pe piata. Doar 0.25 kW pentru un echipament cu un volum de extractie de 800 m3/h

Date tehnice sistem filtrare vapori ulei

Echipamentele premium de la REVEN sunt compatibile cu toate masinile si strungurile CNC, masinile de spalat industriale si alte utilaje unde sunt generati vapori de ulei in timpul procesului de productie.

Documentatie REVEN X-CYCLONE® C catalog general Download

Documentatie tehnica REVEN X-CYCLONE® seria C 2-7 RO-EN Download

Cu ajutorul accesoriilor, daca doresti sa schimbi procesul de productie, in cele mai multe cazuri schimbi doar filtrele, nu tot echipamentul REVEN.

O parte din clientii REVEN
Vrei informatii suplimentare sau o oferta?
 • Numele tau*
  0
 • Numarul de telefon*full name
  1
 • Emailul tau valid*
  2
 • Subiectul mesajului*
  3
 • Spune-ne cu ce probleme te confrunti pentru a te ajuta!*
  4
 • 5

Citeste articolele educationale care fac referire la acest echipament.