În această săptămână, primul echipament industrial de filtrare ceață de ulei din lume, dotat cu măsurare integrată a particulelor, a fost pus în funcțiune la REVEN.

REVEN a dezvoltat prototipul împreună cu partenerul său îndelungat și dezvoltatorul de aplicații REITEC.

Datorită controlului XSC dezvoltat în continuare, este posibilă monitorizarea permanentă a separatoarelor de vapori de ulei, precum și a sistemelor de ventilație industrială, în timpul funcționării cu eficiența reală!

Separatoarele de ceață de ulei, separatoarele instalate pe tubulaturi pentru industria alimentară și sistemele de ventilație ale bucătăriilor sunt utilizate pentru a separa în mod eficient aerosolii din aer, vaporii și alți poluanți din fluxul de aer evacuat.

Cât de eficientă și dacă această separare și filtrare a acestor particule și aerosoli are loc, este ascunsă de majoritatea producătorilor de echipamente de filtrare!

Există o mulțime de promisiuni și nu exista deloc dovezi de eficiență, care să folosească, de exemplu, un dispozitiv de măsurare a particulelor.

Datorită noului sistem de control XSC de la REVEN pentru separatoarele de vapori de ulei și sistemele de ventilație industrială cu măsurare integrată a particulelor, este acum posibilă monitorizarea online și permanentă a eficienței de separare și filtrare.

Datele pot fi trimise și prin WLAN, către un sistem de control din sistemul IT.

Mai multe informații despre controlul REVEN XSC pot fi găsite pe canalul nostru YouTube și pe filmul explicativ XSC: