CNC-urile Okuma sunt perfect compatibile cu echipamentele REVEN

Corporatia OKUMA, infiintata in anul 1898, este un lider mondial in dezvoltarea si productia de masini cu comanda numerica, software, control CNC si optimizarea proceselor de prelucrare.

Compania actioneaza ca partener de incredere pentru multe industrii si reprezinta alegerea perfecta atunci cand vine vorba de investitii in tehnologii de prelucrare.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Okuma

In Romania, reprezentanta OKUMA este GreenBau Tehnologie si se ocupa cu promovarea si vanzarea masinilor unelte cu comanda numerica, accesorii ale CNC-urilor OKUMA in scopul unei echipari  tehnologice complete pentru utilizatori.

Firma efectueaza service on-line, prin telefon si interventie directa atat pentru masinile unelte vandute, cat si pentru masini unelte  OKUMA  vechi, existente in tara si achizitionate pe alte cai.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Okuma

Iata serviciile oferite de reprezentanta Okuma in Romania:

  • Suport pentru solutii tehnologice noi
  • Adaptarea si vanzarea de masini unelte cu comanda numerica CNC
  • Instalarea si punerea in functiune a masinilor
  • Instruirea tehnica in domeniul programarii si operarii pe masini
  • Instruirea mecanicilor de intretinere
  • Service pe perioada de garantie si post garantie
  • Service pentru masinile Okuma vechi existente in Romania

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Okuma

Pentru eficienta maxima si durata de viata cat mai mare, CNC-urile Okuma au nevoie de conectarea unui sistem profesional de filtrare a aerului.

Aici intervine REVEN si tehnologia brevetata X-CYCLONE, pentru care iti garantam cel mai mic consum de energie electrica, eliminarea consumabilelor si eliminarea costurilor de intretinere. Echipamentele REVEN nu necesita mentenanta si au garantie pe viata la elementele din inox.

Iti prezentam cele mai vandute echipamente REVEN la nivel mondial pentru masinile cu comanda numerica CNC Okuma:

Echipamentul X-CYCLONE® seria C se foloseste pentru filtrarea aerului emanat de masinile cu comanda numerica. Se potriveste perfect la separarea vaporilor de ulei sau emulsii, precum lubrifiantii de racire sau pulverizatori.

Echipamentul X-CYCLONE® seria RJ are aceleasi functii ca si seria C, doar ca nu este dotat cu senzor de debit, contor ore, iar curatarea elementelor RXZ se face in mod diferit.

Contacteaza-ne, pentru mai multe informatii legate de  echipamentele REVEN compatibile cu CNC-urile Okuma!