Echipamente filtrare ceata ulei pentru masini unelte CNC HAAS

CNC-urile HAAS necesita echipamente REVEN pentru filtrarea vaporilor de ulei si emulsie

Haas Automation Inc. este un producator de masini unelte cu comanda numerica, fruntas in America. Toate produsele Haas sunt fabricate in California de Sud si distribuite printr-o retea mondiala de reprezentante HFO.

Fiecare HFO are facilitati complete de showroom, personal – instruit in fabrica, piese de schimb in stocuri extinse, precum si vehicule de serviciu complet, pentru a oferi sprijin si cele mai bune servicii din industrie.

Inovatia, sprijinul, precum si preturile rezonabile fac din Haas lider in domeniul CNC-urilor. Gene Haas a fondat compania in anul 1983. Astazi , produsele rotative Haas continua sa domine industria cu maiestrie, calitate inalta si servicii de incredere.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Haas

Haas detine mai mult de 35 de modele de mese rotative si indexatori, oferind indexare de calitate, precum si exactitate.

In Europa, reprezentanta Haas se afla la Bruxelles. Pentru a facilita livrarea rapida de masini pe intreg teritoriul UE, Haas Europa mentine un inventar de masini noi la fata locului intr-un depozit de 3000 m2 si alte masini suplimentare depozitate in Antwerp, gata de livrare .

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Haas

In Romania, reprezentanta Haas este Teximp, cu sedii in Bucuresti si Cluj Napoca. TEXIMP SA este o companie internationala specializata in vanzarea si asigurarea service-ului masinilor-unelte CNC: strunguri si centre de prelucrare. Garanteaza cel mai bun suport local pentru clientii sai, beneficiind de tehnologie si service proprii in centrele lor tehnologice din 8 tari din Europa de Sud-Est.

Toate facilitatile si personalul sunt axate exclusiv pe nevoile clientilor, pentru a le oferi cele mai bune solutii in materie de masini unelte CNC.

Echipamentele Reven sunt 100% compatibile cu centrele de prelucrare Haas, de aceea iti recomandam achizitionarea unui sistem de filtrare a aerului industrial, care te scuteste de costuri aditionale si prelungeste durata de viata a CNC-urilor Haas.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Haas

Cu ajutorul elementelor de baza X-CYCLONE, echipamentele REVEN va ajuta sa scadeti cheltuielile cu energie electrica si termica, imbunatateste calitatea aerului pentru motivarea angajatilor (randamentul acestora creste), cheltuielile cu consumabilele sunt reduse deoarece uleiul nu se mai depune pe pardoseala, pereti, tavan si celelalte echipamente.

Doua dintre cele mai vandute echipamente de filtrare a aerului din strunguri sau masini CNC HAAS

Filtrare vapori ulei si emulsieEchipamentul X-CYCLONE® seria C are un volum de extractie intre 500 si 5000 m3/h de si se poate folosi ca si solutie individuala (pentru fiecare CNC in parte), sau solutie centralizata (conectarea a mai multe CNC-uri la 1 singur echipament REVEN, daca procesul de prelucrare permite acest lucru). Este dotat cu contor de ore, senzor de debit pentru a sti cand trebuie spalat separatorul din INOX si aglomeratorul de particule din INOX iar datorita eficientei energetice extreme, are un consum de curent cu 50% mai mic decat orice alt echipament de pe piatavezi mai multe detalii

 

Filtrare ceata ulei si emulsieEchipamentul X-CYCLONE® seria RJ are un volum de extractie intre 400 si 1400 m3/h si este de dimensiuni mici. Acesta nu detine un senzor de debit si nici contor de ore. Echipamentul seria RJ a obtinut un record mondial doborat la Timisoara, timp de 6 ani nu a fost curatat, nu a fost schimbata nici-o componenta si a functionat in 3 schimburi. Acest echipament este dotat cu profile RXZ si ofera o eficienta foarte buna in separare…vezi mai multe detalii

Toate fabricile care au achizitionat echipamente REVEN si-au scazut cheltuielile cu consumabilele, angajatii lucreaza intr-un mediu de lucru mai placut, astfel au un randament mult mai mare. Iti permiti sa NU ai un echipament pentru captarea si separarea lichidelor de racire?

VIDEO – cum functioneaza REVEN X-CYCLONE, cel mai eficient separator de vapori din lume

Impreuna gasim cea mai eficienta solutie la problemele cu care te confrunti, contacteaza-ne pentru a discuta mai multe.

Daca inca nu esti convins ca ai nevoie sa dotezi CNC-uri cu echipamente pentru captarea si separarea vaporilor de ulei si emulsie, citeste 10 motive pentru care recomandam achizitionarea unui echipament REVEN.

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.