Filtrarea fumului din procesele de sudura si taiere cu laser

De ce sa alegi echipamentele WM de la Reven pentru filtrarea fumului din procesele de sudura si taiere cu laser

De ce ne mandrim cu echipamentele noastre unice pe piata? De ce ti le recomandam si garantam pentru ele?

Afla din articolul de mai jos.

Filtrare fum sudura si taiere cu laser

In Europa, cu precadere in Romania, foarte multi competitori scriu in documentatia echipamentului detinut  pentru evacuarea fumului in timpul proceselor de sudura, ca ar avea un sistem de blocare a scanteilor – dar au o dovada pentru asta?

In mod normal, ceea ce numesc ei sistem de blocare a scanteilor este de fapt, un simplu filtru de plasa si bineinteles ca nu au nici un fel de certificare pentru acesta.

Cat de eficient este acest sistem in blocarea scanteilor? Nu exista nici o dovada in acest sens! Asa se explica faptul ca mii de unitati de lucru, ard anual in Europa din cauza scanteilor care trec peste aceste sisteme fictive de blocare.

Filtrare fum sudura si taiere cu laser

Cum blocheaza aceste scantei echipamentele WM de la Reven?

Purificatoarele Reven pentru evacuarea fumului in timpul proceselor de sudura sunt proiectate cu tehnologia X-CYCLONE care are capacitatea de rezistenta la scantei sau flacara, dovada fiind testele trecute cu brio in acest sens.

Tehnologia X-CYCLONE a fost testata cu succes pe aplicatiile de sudura cu magneziu si titan, la care ceilalti competitori desigur, au dat gres, iar unitatile in care erau instalate echipamentele lor, au ars.

Pentru fumul rezultat in urma procesului de sudura, Reven utilizeaza filtrul LTH HEPA, care are o rata a eficientei de pana la 99,9999% la particulele de fum de 0,001 microni.

La polul opus, majoritatea competitorilor folosesc filtre HEPA de 10-15 metri patrati de material de filtrare;

Reven in schimb, foloseste filtre HEPA LTH, care au 30 de metri patrati de material de filtrare, adica dublu fata de competitori, ceea ce prelungeste cu mult durata de viata a echipamentului.

Filtrare fum sudura si taiere cu laser

Filtrele ieftine nu numai ca nu ofera aceeasi calitate, dar pun in pericol sanatatea personalului expus in unitatea de lucru si nici nu au un sistem care sa indice starea filtrului ( in cazul in care acesta trebuie curatat sau chiar inlocuit.

Filtrele conventionale separa mai putin de 20% din particulele de fum si nu sunt adecvate pentru procesul de sudura. Decat sa risti un incendiu, mai bine nu folosi filtre care nu sunt adecvate!

Filtrare fum sudura si taiere cu laser

Beneficiile utilizarii unitatilor  X-CYCLONE de extractie a fumului de sudura:

  • Carcasa din otel inoxidabil rezistenta la coroziune, ofera o durabilitate si stabilitate  considerabil mai mare  decat versiunile ieftine fabricate din tabla de otel sau plastic.
  • Bratul de extractie integrat si duza de colectare sunt in conformitate cu cerintele industriei.
  • Filtrul de aer este echipat cu fibra de sticla de inalta calitate si ofera o suprafata mare de filtrare. Acesta se distinge printr- o durata de viata considerabil mai mare decat versiunile traditionale de filtre.
  • Toate filtrele sunt dotate cu cadre din otel inoxidabil si ofera mult mai multa stabilitate decat alte produse cu preturi mici, care au rame din hartie, lemn sau material plastic.
  • Dispozitivul rezista cu succes la flacari si scantei, in conformitate cu standardele internationale.
  • Capacitatea de arestare a flacarii a fost dovedita in teste. Sistemul ofera mult mai multa siguranta decat deflectoarele non-certificate.
  • Ventilatorul de presiune medie este incapsulat intr-o carcasa cu flux dinamic optimizat, din aluminiu. Nu exista componente electrice sau piese de motor expuse.
  • Capacitatile de tratare a aerului specificate in documentatie sunt asigurate pe intreaga durata de viata a dispozitivului.
  • Sistemul inteligent cu senzori, asigura monitorizarea permanenta a procesului de extractie.

Filtrare fum sudura si taiere cu laser

Nu rata ocazia de a beneficia de cele mai eficiente si de calitate echipamente de pe piata pentru filtrarea fumului de sudura si laser!

Daca doresti mai multe informatii despre acest echipament sau o oferta de pret, iti stam la dispozitie pe email contact@reven.ro sau foloseste pagina de contact

By | 2017-12-27T13:00:42+03:00 aprilie 7th, 2015|Filtrare fum, Sisteme filtrare aer, X-CYCLONE|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.