Care sunt pasii pentru a comanda un echipament de filtrare vapori ulei REVEN X-CYCLONE

In acest articol o sa ne referim la X-CYCLONE seria C deoarece este cel mai cumparat echipament din Romania de catre fabricile de productie, dar indiferent de ce echipament alegi, procesul este acelasi.

Inainte de toate, sa recapitulam ce este si unde se foloseste REVEN X-CYCLONE seria C.

Filtrare Vapori Ulei Strung Doosan Lynx 220 LC

C vine de la Compact. X-CYCLONE este cea mai performanta tehnologie de separare mecanica a particulelor lichide, cu ajutorul careia am eliminat tot felul de filtre HEPA, cartuse filtrante, materiale filtrate, etc.

Cu ajutorul acestei tehnologii am ajuns sa fim numarul 1 in lume pe zona de filtrare vapori ulei si emulsie, unde nu exista nici-o alta tehnologie care sa egaleze macar performantele si eficienta separatorului mecanic X-CYCLONE.

Vezi in VIDEO cum se produce separarea mecanica a particulelor lichide

REVEN X-CYCLONE seria C este cel mai preferat de catre clienti, dintre toate echipamentele de filtrare aer, deoarece are si cele mai multe dotari, respectiv cele mai multe beneficii pentru tine, printre care amintim:

  • senzor de debit si afisaj (te anunta atunci cand trebuie sa speli filtrele de inox)
  • aglomerator particule (aglomereaza particulele mai mici de 1 micron in particule mai mari
  • usa vizitare laterala (poti scoate filtrele foarte usor, pentru a le spala)
  • contor ore functionare (il poti folosi la statistici, de exemplu)
  • indicator nivel ulei (iti arata nivelul de ulei separat)
  • protectie motor (protectie la suprasarcina, astfel echipamentul este in siguranta)
  • comutator pornit/oprit

Acesta se foloseste la imbunatatirea calitatii aerului din zona de productie, prin captarea si filtrarea (separarea mecanica) a particulelor de ulei sau emulsie, din procesele de prelucrari mecanice prin aschiere si nu numai.

Cum comanzi un echipament de filtrare

Pentru a comanda, trebuie sa alegem modelul de echipament de care ai nevoie, in functie de debitul de aer pe care trebuie sa il filtram.

Trebuie sa ne dai dimensiunile incintei (L x l x H) sau direct volumul incintei CNC-ului, pentru a vedea unde te incadrezi, completand formularul de cerere sau pe email contact@reven.ro

Avem solutii pentru filtrarea vaporilor de ulei si emulsie incepand de la 400 m3/h pana la peste 80.000 m3/h

In 80% din cazuri clientii se incadreaza la un debit de aer de 500-800. Asta inseamna seria C-1 sau C-2.

Date-tehnice-sistem-filtrare-ceata-emulsie

Un alt aspect important pe care trebuie sa il stim, este tipul de lichid de racire si lubrifiere pe care il folosesti, ulei sau emulsie.

Avem nevoie si de aceasta informatie deoarece seria C se instaleaza la masinile CNC care folosesc pentru emulsie. Pentru ulei recomandam REVEN seria CE cu celule electrostatice !!

Daca folosesti frezare pe uscat (apare fum), sau materialele pe care le ai genereaza praf, atunci ai nevoie de a treia treapta de filtrare, un filtru HEPA montat in partea de sus.

Te rog sa citesti articolul Problema calitatii aerului la prelucrarile mecanice prin aschiere cu CNC-uri

Un alt aspect la care trebuie sa te gandesti, unde vine amplasat echipamentul? Pe masina CNC, langa masina (pe un stalp) sau pe un altfel de suport?

Atat noi cat si majoritatea clientilor nostri, preferam varianta din imaginea de mai jos, dar ti-am pregatit un articol unde poti observa mai multe variante de montaj a echipamentelor de unde iti poti alege varianta dorita.

Stalp montaj echipament REVEN

Montajul echipamentelor de filtrare

Referitor la montaj, noi mergem pe doua variante. Iti montezi singur echipamentul (iti punem la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie), sau il montam noi.

Dupa ce avem toate informatiile, urmeaza sa primesti o oferta personalizata de la noi.

Daca esti de acord cu oferta, trebuie sa plasezi comanda ferma (prin email), urmand sa primesti o factura proforma pentru a putea plati avansul.

Imediat ce au intrat banii in contul REVEN Solutions SRL, se plaseaza comanda la fabrica REVEN din Germania.

Cum intri in posesia unui REVEN ?

Ritualul REVEN

Astepti intre 3 si 4 saptamani pentru procesul de fabricatie al echipamentelor, acestea fiind realizate la comanda in Germania, iar pe urma mai avem nevoie de inca 4 sau 5 zile pentru transportul facut de partenerii nostri.

Dupa ce primim confirmarea din Germania si putem organiza transportul, in acel moment primesti factura pentru restul de plata.

Punerea in functiune

Dupa ce faci plata ultimei facturi, echipamentul iti este livrat in urmatoarele 4-5 zile lucratoare.

La sfarsit primesti un certificat de garantie pentru o perioada de 12 luni.

Echipamentele REVEN nu sunt pentru oricine. Sunt pentru proprietarii de afaceri, managerii sau sefii de ateliere responsabili, carora le pasa de cheltuielile companiei, de bunul mers a acesteia dar si de sanatatea angajatilor.

Esti pregatit sa iti imbunatatesti calitatea aerului din zona de lucru?

Vrei sa nu mai respiri nici tu si nici angajatii tai aer poluat cu ulei, fum sau praf?

Atunci cere o oferta pe email contact@reven.ro sau la telefon 0737.624.882 . Nu strica sa vezi ce presupune o investitie in aceasta directie.

Inca nu esti convins? Vezi galeria foto si studiul de caz cu strunguri CNC dotate cu echipamente REVEN