Filtrare vapori ulei si emulsii Mazak

Masini unelte Mazak, compatibile cu filtrele de aer REVEN

Compania Yamazaki Mazak a fost infiintata in 1919 si a contribuit la dezvoltarea industriei de masini unelte, devenind o companie lider la nivel mondial.

Mazak produce nu numai masini unelte avansate, cum ar fi centrele de multi-tasking, centrele de strunjire CNC , centre de prelucrare si masini de prelucrare cu laser, dar de asemenea, sisteme de automatizare pentru a sprijini sistemele de fabricatie globale, oferind o productivitate exceptionala si versatilitate.

Filtrare vapori ulei masini CNC Mazak

In prezent, compania isi executa activitatea in 10 fabrici la nivel mondial – 5 in Japonia, 2 in China, 1 in Singapore, 1 in SUA si 1 in Marea Britanie.

Filtrare vapori ulei masini CNC Mazak

Conform statisticii publicate de revista americana Metalworking in anul 2008, Yamazaki Mazak ramane in continuare numarul 1 Mondial intre producatorii de masini unelte CNC.

 In Romania, reprezentanta Mazak este Mazarom Impex

Ei se mandresc cu peste 200 de tipuri diferite de masini-unelte CNC aflate in productie curenta, precum si cel mai avantajos raport calitate pret.

Cu peste 500 de masini instalate, reprezentanta MAZAROM ofera beneficiarilor din tara urmatoarele servicii:

  • Servicii privind alegerea corecta a masinilor Mazak;
  • Servicii privind elaborarea tehnologiilor de prelucrare pe masinile Mazak;
  • Servicii privind alegerea sculelor aschietoare si a regimurilor de aschiere;
  • Servicii privind elaboarea programelor CNC;
  • Servicii pentru echiparea la tema a masinilor-unelte CNC Mazak;

Durata de viata a echipamentelor MAZAK depinde printre altele si de existenta unui sistem profesional de filtrare a vaporilor de ulei. In cazul in care acesta lipseste, pot sa apara diferite probleme, iar procesul de productie sa fie ingreunat

Filtrare vapori ulei strung CNC Mazak

Un sistem de filtrare de vapori profesional pentru Mazak, elimina costurile de intretinere a zonei de lucru si capteaza uleiul rezultat din separarea vaporilor, care atinge in unele cazuri o cantitate de 1 tona/saptamana si asigura o durata de viata prelungita a masinilor cu comanda numerica.

Toata aceasta cantitate de ulei se pierde, generand costuri suplimentare lunare care depasesc cu mult valoarea unui sistem de filtrare aer.

Filtrare vapori ulei strung CNC Mazak

Echipamentele de filtrare REVEN, proiectate si construite in Germania, dupa cele mai inalte standarde de calitate si unice in lume datorita ratei de eficienta de pana la 99,999%, sunt prin excelenta, compatibile cu masinile-unelte CNC Mazak. Fiind realizate din inox, au o durata de viata foarte lunga si mai mult decat atat, nu necesita consumabile.

Produsele oferite de REVEN Solutions compatibile cu MAZAK

Sistemul X-CYCLONE® seria C se foloseste pentru filtrarea aerului emanat de masinile cu comanda numerica CNC. Se potriveste perfect la separarea vaporilor de ulei sau apa, precum lubrifianţii de racire sau pulverizatori.

Sistemul X-CYCLONE® seria RJ se foloseste la filtrarea aerului emanat de masinile de productie sau instalatiile de acoperire.

Detii masini cu comanda numerica sau strunguri cu comanda numerica Mazak si doresti sa reduci cheltuielile si sa imbunatatesti calitatea aerului din zona de lucru? Contacteaza-ne si spune-ne cum te putem ajuta.

Top 10 motive pentru care recomandam echipamente de filtrare a aerului industrial

By | 2017-12-27T13:00:42+03:00 aprilie 1st, 2015|Masini unelte CNC, Reducerea cheltuielilor, X-CYCLONE|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.