Filtrare vapori ulei din masini CNC Hurco

Filtrare vapori ulei din masini CNC Hurco

Hurco este o companie globala fondata in 1968 cu divizii in intreaga America de Nord , Europa si Asia. Compania proiecteaza si produce sisteme interactive de control pe calculator si masini-unelte pentru industria de prelucrare a metalelor prin intermediul unei retele de vanzari, service si distributie la nivel mondial.  Sistemele de control pe calculator si produsele software Hurco sunt vandute ca parte integranta a echipamentelor CNC. Hurco detine centre de prezentare si de formare in toata Germania si Europa.

Centrele de prelucrare Hurco au 3, 4 sau 5 axe de prelucrare iar inginerii si-au propus sa creasca rentabilitatea acestora printr-un sistem de control CNC care are in vedere reducerea timpilor de stationare si de programare.

Gama de masini–unelte oferite Hurco este deosebit de larga, de la masinile CNC, in 5 axe de prelucrare, pana la masinile de frezat de format mare, adecvate pentru sectoarele aerospatiale si energetice. Produsul lor pilot, seria VMX, este o masina deosebit de mult folosita, printre centrele de prelucrare CNC in 3-axe.

filtrare-vapori-ulei-si-emulsii-masini-unelte-cnc-hurco2

Anexarea unui sistem profesional de filtrare a vaporilor la masinile CNC Hurco ar maximiza eficienta acestora si ar creste durata lor de viata.

Cu ajutorul tehnologiilor brevetate X-CYCLONE, REVEN garanteaza compatibilitatea cu masinile unelte Hurco precum si o rata a eficientei de pana la 99,9999%. Toate filtrele REVEN, proiectate si construite in Germania, sunt realizate din inox, astfel incat nu necesita service si mentenanta si vor injumatati costurile de energie.

Daca utilizezi CNC-uri Hurco si vrei sa le optimizezi eficienta printr-un sistem profesional de filtrare a aerului, contacteaza-ne!

By | 2017-12-27T13:00:42+03:00 aprilie 16th, 2015|Masini unelte CNC, Reducerea cheltuielilor, X-CYCLONE|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.