Sistemul de filtrare vapori ulei care a stabilit un record mondial la Timisoara

Echipamentul de filtrare vapori ulei care a stabilit un record mondial la Timisoara

Filtrul de aer REVEN RECOJET seria RJ a inregistrat la fabrica SAB Casting Machining din Timisoara un record mondial pentru separatoarele de ceata uleioasa.

In 2009 a fost pus in functiune un filtru de aer X-CYCLONE® seria RJ pe o masina cu comanda numerica CNC CHIRON, iar timp de 7 ani a functionat aproape fara nici o pauza, nu s-au facut interventii si nu au fost nevoie de piese de schimb. De asemenea acest echipament nu s-a curatat deloc, el fiind adus impreuna cu masina CNC din Franta, iar acolo probabil nu au stiut ca trebuie spalat sau pur si simplu nu l-au avut in vedere.

Echipamentul a fost dezasamblat, curatat, verificat si montat la loc. Dupa cum puteti observa din pozele de mai jos, dupa curatire arata exact ca in prima zi, iar performantele acestuia sunt aceleasi, chiar daca este fabricat in anul 2009.

Filtrare vapori ulei REVEN record mondial

Filtrare vapori ulei REVEN record mondial

Calitatea germana isi spune cuvantul! De ce a functionat timp de 7 ani filtrul de aer fara interventii?

Toate echipamentele REVEN  sunt fabricate in Germania din inox 100%, iar astfel au o durata de viata foarte mare.  Elementele X-CYCLONE doar se curata si se spala, nu se schimba!

Fiind realizat din INOX, nu exista rugina sau alte probleme care sa duca la schimbarea anumitor componente, nici dupa 7 ani de functionare continua!

Filtrare vapori ulei REVEN record mondial

Filtrare vapori ulei REVEN record mondial

REVEN ofera garantie pe viata pentru elementele de baza al echipamentelor X-CYCLONE®

Acesta este un nou record mondial pentru separatoarele de ceata de ulei si arata performanta reala solutiilor pentru filtrarea vaporilor de ulei de la REVEN indiferent ca vorbim de seria RJ, C, CR sau alte echipamente din portofoliul de produse premium REVEN.

UPDATE 29.02.2016

Am gasit la fabrica Wittenstein din Sibiu inca 2 echipamente REVEN X-CYCLONE seria RJ care functioneaza tot din anul 2009 la fel ca in prima zi.

Orice proprietar de afacere isi doreste sa aiba un echipament fara consumabile, care sa consume extrem de putina energie electrica si care sa nu aiba nevoie de mentenanta an dupa an.

Vezi echipamentul pentru filtrarea vaporilor de ulei REVEN X-CYCLONE din seria RJ

Inca nu sti de ce recomandam sa iti dotezi CNC-urile cu echipamente de filtrare vapori ulei sau emulsie? Vezi mai jos

10 motive pentru care ai nevoie de echipamente filtrare aer

Vezi cele 10 motive

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.