AES Seal a comandat 53 de unitati Reven pentru strunguri Mori Seiki

Pentru a-si inlocui extractoarele centrifugale ineficiente pentru vaporii de ulei, reprezentantii companiei AES Seal avand ca domeniu de activitate fabricarea garniturilor pentru etansari mecanice, au comandat recent 53 de unitati de extractie a cetei uleioase, marca Reven, seria C.

Separatoarele de vapori Reven sunt in conformitate cu directivele ERP si ca atare, vor reduce anual costurile de energie ale companiei AES Seal, cu cateva mii de lire sterline.

Vechile filtre centrifugale nu numai ca erau erau depasite si generau costuri de intretinere de mii de lire anual, dar erau imbibate cu lichid de racire, fapt pentru care pierdeau fluxul de aer.

Filtrare vapori emulsie strunguri Mori Seiki

Unitatile Reven sunt insa usor de intretinut, gratie tehnologiei X-CYCLONE brevetata la nivel mondial.

Instalarea primelor unitati a inceput in iunie 2013 si s-a incheiat o luna mai tarziu.

Shaun Fairclough, managerul general al Reven UK :

”A existat o perioada de proba de 6 luni,timp in care am colectat diferite date privind consumul de energie sau gama de particule, iar la sfarsitul acestei perioade, compania AES Seal a fost mai mult decat bucuroasa sa comande cele 53 de unitati Reven, seria C, care au fost montate pe masinile lor, Mori Seiki.

Nevoia de a reduce costurile si de a mentine un aer curat pentru personalul angajat este imperativa. Procesele de fabricare devin din ce in ce mai sofisticate, dar toate folosesc fluide care emana ceata uleioasa, astfel ca nevoia unei filtrari eficiente a aerului, devine prioritatea principala pentru fabricanti.

Filtrare vapori emulsie strunguri Mori Seiki

Unitatile Reven sunt modulare si se pot adapta conform procesului de productie

Un alt bonus al separatorilor Reven din seria C, este ca unitatile sunt modulare si folosesc un agent de racire pe baza de apa. Pentru a monta echipament aditional, nu e nevoie de schimbarea sistemului de extractie.

Ceata colectata este introdusa in elevatorul de span pentru recirculare, fara a fi contaminata cu alte bacterii ajunse la filtre, deoarece tot procesul de separare se face mechanic prin intermediul separatorului X-CYCLONE.

Filtrare vapori emulsie strunguri Mori Seiki

Filtrare vapori emulsie strunguri Mori Seiki