Reven a participat la Targul International de la Frankfurt

Reven a fost prezent la Targul ISH Frankfurt 2015

In perioada 10-14 martie 2015, a avut loc la Frankfurt cel mai mare targ din lume care vizeaza produse sanitare, de incalzire si purificare a aerului. Cum era de asteptat, printre cei 2400 de expozanti s-a aflat si Reven, care a atras si de aceasta data, atentia vizitatorilor din intreaga lume, veniti sa descopere experienta si inovatia unor tehnologii brevetate.

Expozitie ventilatii industriale ISH Frankfurt 2015

Rentschler Reven a sarbatorit 110 ani de la infiintare

Cei 110 ani de activitate si inovatie in domeniul filtrarii aerului au fost sarbatoriti de Rentschler Reven in cadrul Targului International de la Frankfurt. Si tot aici, au fost prezentate ultimile tehnologii de filtrare a aerului, pentru masinile de taiere cu laser.

La standul Reven a participat si presedintele companiei, Sven Rentschler alaturi de directorul de vanzari, Vitali Lai, care au vorbit despre eficienta sistemelor HVAC si au facut demonstratii practice pentru vizitatori.

Reven a implinit 110 ani de la infiintare

Standul Reven la expozitia ISH de la Frankfurt din 2015

Standul Reven la expozitia ISH de la Frankfurt din 2015

Standul Reven la expozitia ISH de la Frankfurt din 2015

Standul Reven la expozitia ISH de la Frankfurt din 2015

Standul Reven la expozitia ISH de la Frankfurt din 2015

Afla cine este compania Reven sau vezi tehnologiile de filtrare aer industrial oferite de Reven.

By | 2017-12-27T13:00:43+03:00 martie 16th, 2015|Compania REVEN, Noutati|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.