Filtrare vaporil emulsie si ulei din masini CNC DMG Mori Seiki

Masinile unelte DMG MORI SEIKI au nevoie de echipamente REVEN pentru separarea vaporilor

DMG MORI SEIKI pastreaza ideea initiala a unui business si anume, sustinerea la nivel mondial a proceselor de fabricatie ca o companie lider pe piata de masini-unelte. Desigur, acest proces cuprinde o lunga istorie de dezvoltare si provocari.

Avand ca deviza ,,Ne propunem sa fim Nr. 1 pentru clientii nostri”, cei de la DMG Mori Seiki urmaresc mereu cele mai bune tehnologii si servicii si incearca sa ofere suport in dezvoltarea potentialului nelimitat de masini unelte pentru clienti.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Mori Seiki

Avand nu mai putin de 37 de reprezentante in toata Europa, DMG MORI SEIKI ofera beneficii tuturor clientilor, de la vanzari pana la aplicatii, training si suport tehnic.

Incepand cu anul 2012, compania s-a extins si in Romania, dupa modelul European. Avand sediul central la Pitesti, DMG MORI SEIKI Romania stabileste noi standarde de excelenta.

,,O orientare consistenta catre specificul pietei din Romania si dominatia tehnologica a produselor noastre, aceasta reprezinta cheia succesului nostru”, declara Octavian Andritoiu, Managing Director al DMG MORI SEIKI Romania, pentru site-ul www.ttonline.ro.

Desi calitative, CNC-urile DMG MORI SEIKI, necesita un echipament de filtrare al vaporilor de ulei sau emulsie emanati in procesele de productie. Fara un sistem profesional care sa colecteze particulele de ulei sau emulsie, se poate ajunge la pierderi de ordinul sutelor de litri de ulei, intr-o singura saptamana.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Mori Seiki

Nu sunt de neglijat nici costurile suplimentare. In timpul procesului de prelucrare a metalelor, se degaja caldura de catre CNC-urile din dotare. Aceste temperaturi trebuie scazute cu ajutorul unui sistem de aer conditionat care presupune cheltuieli suplimentare.

Cu ajutorul unui sistem de filtrare profesional, de la REVEN, aceasta caldura este redusa considerabil inainte ca aerul sa fie aruncat din CNC in hala de prelucrare.

Filtrare vapori ulei masini unelte CNC Mori Seiki

REVEN asigura prin echipamentele sale compatibilitatea cu masinile unelte DMG Mori Seiki.

Procesul de filtrare este de inalta calitate datorita produselor proiectate si contruite in Germania sub egida unor tehnologii certificate si brevetate la nivel mondial.

Prin elementul de baza X-CYCLONE cu design ecologic, se vor reduce cheltuielile cu energia si se vor elimina costurile de mentenanta, intrucat filtrele REVEN nu necesita consumabile.

Doua dintre cele mai vandute echipamente de filtrare a aerului din strunguri sau masini CNC DMG Mori Seiki

Filtrare vapori ulei si emulsieEchipamentul X-CYCLONE® seria C are un volum de extractie intre 500 si 5000 m3/h de si se poate folosi ca si solutie individuala (pentru fiecare CNC in parte), sau solutie centralizata (conectarea a mai multe CNC-uri la 1 singur echipament REVEN, daca procesul de prelucrare permite acest lucru). Este dotat cu contor de ore, senzor de debit pentru a sti cand trebuie spalat separatorul din INOX si aglomeratorul de particule din INOX iar datorita eficientei energetice extreme, are un consum de curent cu 50% mai mic decat orice alt echipament de pe piatavezi mai multe detalii

Filtrare ceata ulei si emulsieEchipamentul X-CYCLONE® seria RJ are un volum de extractie intre 400 si 1400 m3/h si este de dimensiuni mici. Acesta nu detine un senzor de debit si nici contor de ore. Echipamentul seria RJ a obtinut un record mondial doborat la Timisoara, timp de 6 ani nu a fost curatat, nu a fost schimbata nici-o componenta si a functionat in 3 schimburi. Acest echipament este dotat cu profile RXZ si ofera o eficienta foarte buna in separare…vezi mai multe detalii

Toate fabricile care au achizitionat echipamente REVEN si-au scazut cheltuielile cu consumabilele, angajatii lucreaza intr-un mediu de lucru mai placut, astfel au un randament mult mai mare. Iti permiti sa NU ai echipamente pentru captarea si separarea lichidelor de racire?

VIDEO – cum functioneaza REVEN X-CYCLONE, cel mai eficient separator de vapori din lume

Impreuna gasim cea mai eficienta solutie la problemele cu care te confrunti, contacteaza-ne pentru a discuta mai multe.

Daca inca nu esti convins ca ai nevoie sa dotezi CNC-uri cu echipamente pentru captarea si separarea vaporilor de ulei si emulsie, citeste 10 motive pentru care recomandam achizitionarea unui echipament REVEN.

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.