Scurt Istoric al Companiei Rentschler REVEN

Scurt Istoric al Companiei Rentschler REVEN

De mai bine de 50 de ani, Rentschler Reven s-a ocupat cu dezvoltarea, producerea si vanzarea hotelor, a plafoanelor de extractie si sistemelor de incendiu, pentru bucatariile industriale.

Toate acestea au fost posibile avand la baza peste 90 de ani de cunostinte si experienta in sistemele si tehnologia de ventilatie. Desi compania a debutat avand la baza un mic business al unor mesteri, ea s-a maturizat ulterior prin cresterea calitatii produselor sale, devenind un producator industrial de prima clasa.

Producerea colilor de metal si a produselor de ventilatie a inceput in anul 1905. Cei mai importanti clienti, au fost operatorii de bucatarii industriale. Cunostintele companiei Rentschler Reven pe acest segment de piata au crescut in mod natural prin planificarea si producerea sistemelor de ventilatie.

 

Hote pentru bucatarii profesionale

Decizia care a adus schimbarea

Decizia conducerii companiei luata in anul 1980, de a se concentra pe hote si plafoane de extractie si filtre de aer, a adus dupa sine o dezvoltare concreta din punct de vedere economic.

Nemaiaxandu-se pe construirea sistemelor HVAC, Reven a beneficiat de o deschidere mai mare a pietei astfel incat si-a transformat proprii competitori, companii avand ca domeniu de interes sistemele de ventilatie, in clienti.

Cunostintele aprofundate de construire a sistemelor HVAC si de ventilatie se aplica si astazi in beneficiul clientilor Reven, printr-o tehnologie foarte competitiva.

Sistemul X-Cyclone pentru filtrarea aerului industrial

Sistemul X-CYCLONE

Reven a dezvoltat sistemul X-CYCLONE bazandu-se pe multi ani de experienta in sectorul separarii lichidelor dar si pe sprijin din partea acestui segment industrial. Aerul poluat cu substantele toxice provenite din ulei ars si alte substante lichide, este separat de aerul nepoluat cu o eficienta maxima.

Sistemul functioneaza fara energie aditionala (electricitate sau substante comprimate) si nu are nevoie de alte substante ajutatoare (agenti de colectare a poluarii, spray-uri, etc).

El este construit pentru separarea poluantilor aerului in urmatoarele forme:

  • Aerosol -Dispersia picaturilor de lichid si a particulelor solide intr-un mediu gazos;
  • Ceata –Particule lichide provenite din aburi saturati cauzati de temperatura sau presiune diferentiala, datorita condensarii;
  • Abur -Particule prezente in conditii ambientale de mediu cu o presiune mai mica de 1.013 mbar;

Afla mai multe despre tehnologiile brevetate de catre Reven sau vezi ce clienti folosesc si recomanda produsele Reven

By | 2017-12-27T13:00:43+03:00 februarie 26th, 2015|Compania REVEN|0 Comments

About the Author:

Sunt consultant in filtrarea aerului industrial, specializat pe filtrarea vaporilor de ulei si emulsii. Ajut companiile sa isi rezolve problemele cu calitatea aerului oferindu-le solutii si echipamente premium fabricate in Germania la comanda, in vederea scaderii cheltuielilor inutile pe care acestia le au cu consumabilele, firmele de curatenie, firmele de mentenanta, aerul irespirabil din fabrici si multe altele. Am participat pana acum la 5 traininguri de specialitate pentru filtrarea aerului industrial organizate in Germania si Anglia, de catre compania Rentschler REVEN.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.