Infografic Comparatie intre REVEN X-CYCLONE seria C-2 si Echipamentele Conventionale

Atunci cand te-ai convins ca ai nevoie de un echipament pentru filtrarea aerului industrial sau a vaporilor de ulei, de cele mai multe ori trebuie sa pierzi mult timp pentru a cerceta ce optiuni ai dar si sa analizezi firma cu care o sa colaborezi pe termen lung, deoarece atunci cand faci aceasta achizitie, pui in balanta toate detaliile si iei decizia pe care tu o consideri cea mai buna.

Iti recomand sa te gandesti pe termen lung cu cine o sa colaborezi, deoarece in functie de tehnologiile pe care le ofera fiecare, faci o achizitie sau o investitie.

Pentru a te scuti de timpul pierdut, am venit in intampinarea ta cu primul infografic din Romania unde am comparat cele mai vandute echipamente de filtrare a vaporilor de ulei pentru imbunatatirea calitatii aerului provenit de la masini si strunguri CNC, masini de rectificat, cojit si slefuit, masini de spalat cu ultrasunete, masini de brosat si multe altele.

Ceea ce vezi in infograficul de mai jos, este o comparatie intre echipamentul premium REVEN X-CYCLONE seria C-2 fabricat in Germania si alte echipamente disponibile de la alte firme. Pentru a putea face aceasta comparatie, am luat in calcul 800 m3/h volum de aer filtrat.

Infografic comparatie REVEN C-2 si alte echipamenteCa si o scurta concluzie

Daca doresti sa faci cea mai buna investitie in fabrica sau atelierul tau de productie, echipamentele REVEN sunt cea mai buna alegere, deoarece:

sunt realizate din inox 100% (inclusiv carcasa si ce este in interior), astfel nu ruginesc si nu necesita cosmetizari pe masura ce trec anii.

tehnologii de filtrare patentate care se spala, X-CYCLONE si aglomeratorul de particule, ambele fiind din inox, se spala cu degresant industrial.

aveti cel mai mic consum de curent deoarece motorul, ventilatorul si fluxul de aer sunt optimizate pentru a se folosi cat mai putina energie electrica. In interior, nimic nu opune rezistenta comparativ cu filtrele HEPA care se colmateaza si blocheaza fluxul de aer, fiind nevoie de o putere mult mai mare.

noi nu filtram aerul, il separam mecanic. In timp, o cantitate mare de ulei este reintrodusa in sistem, eliminand pierderile.

Ce alegem intre filtrarea si separarea mecanica a vaporilor de ulei si emulsie de la prelucrarile mecanice

nu necesita mentenanta, singurul lucru pe care trebuie sa il faci, este sa speli aglomeratorul de particule si separatorul X-CYCLONE cu degresant industrial.

in cazul in care apare un incendiu in echipamentul de productie, tehnologia X-CYCLONE nu permite flacarilor sa se extinda, astfel sunt captate in interior.

Esti curios sa vezi cum separam mecanic uleiul si emulsia? Vezi clipul

Te invitam pe siteul X-CYCLONE.ro unde poti vedea mai multe informatii despre tehnologia brevetata X-CYCLONE.

Daca ai intrebari, propuneri sau doresti sa vezi cat te costa sa iti imbunatatesti calitatea aerului din zona de lucru, foloseste datele de contact de pe pagina noastra de contact. Avem cel mai mic timp de raspuns!